Продавець Регіон-Поставка+ розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
49 відгуків
+380 (95) 002-00-17
+380 (97) 111-00-17
Матросова, 20, г. Харьков, Україна
Регион-Поставка+

Упаковка лентой полипропиленовой

  • Стрічка поліпропіленова: як користуватися, як вибрати, де знадобиться
    Стрічка поліпропіленова: як користуватися, як вибрати, де знадобиться
    Стрічка поліпропіленова не перестає користуватися широким попитом. При цьому її використання не обмежується одними підприємствами та промисловою галуззю. Все частіше вона починає проникати і в повсякденне життя. Але оскільки залишаються актуальними питання: що таке поліпропіленова стрічка, як користуватися нею і як вибирати - ми продовжуємо поповнювати свій блог корисною інформацією. І саме ці питання розглянемо сьогодні.
    Повна версія статті
  • Стрепінг поліпропіленова стрічка: основна інформація про неї
    Стрепінг поліпропіленова стрічка: основна інформація про неї
    Стрепінг стрічка вже давно стала невід'ємною частиною транспортного пакування. Відразу обмовимося, що існує три основні її види: поліпропіленова поліестерова та металева стрічка. Вони значно відрізняються один від одного та покликані вирішувати завдання упаковки різної складності. У цій статті ми поговоримо саме про поліпропіленову стрепінгу стрічку, як правильно її вибрати і для яких цілей вона може бути потрібна.
    Повна версія статті
  • Поліпропіленова стрічка та типи її скріплення
    Поліпропіленова стрічка та типи її скріплення
    ПП стрічка пакувальна сьогодні використовується у низці галузей. Однак ті, хто стикається вперше з обв'язкою палет та товару поліпропіленовою стрічкою, можуть легко заплутатися у всій різноманітності її типорозмірів та аксесуарів для кріплення. Саме для цього ми написали цю статтю, щоб допомогти новачкам зорієнтуватися у такому широкому асортименті.
    Повна версія статті
  • Важливий колір поліпропіленової стрічки?
    Важливий колір поліпропіленової стрічки?
    Стрічка поліпропіленова пакувальна на сьогоднішній день має безліч забарвлень. На що вони впливають? І так важливо намагатися купити стрічку поліпропіленову саме білого кольору? Про це Регіон Поставка розповідає сьогодні.
    Повна версія статті
  • Стрічка поліпропіленова пакувальна: порівняльна таблиця характеристик
    Стрічка поліпропіленова пакувальна: порівняльна таблиця характеристик
    Коли вам потрібна поліпропіленова стрічка, купити її не так складно. Особливо якщо ви вперше стикаєтеся з її вибором. Спеціально для таких випадків ми підготували вам зручну таблицю.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner