Гарячі і холодні столи
Це обладнання широко застосовується на виробництвах і підприємствах для пакування продуктів у харчову плівку, поряд з вакуумним обладнанням. Його використання забезпечує привабливий вигляд продуктів на полицях магазину, а також дозволяє довше зберегти їхню свіжість.
Холодний стіл є конструкцією з розмотувача стретча і механічного відрізного ножа, іноді зустрічаються моделі з додатковою робочою поверхнею для упаковки. В інших випадках оператору для роботи з холодним столом необхідно надати також простір для пакування продуктів. Крім того дуже часто холодний стіл використовують як розмотувач плівки.
Гарячий стіл складається з розмотувача плівки і власне робочої поверхні, яка при нагріванні надійно зварює стретч плівку. Відмінна риса полягає в тому, що він не просто розмотує, але також і натягує плівку, забезпечуючи тим самим економне її використання. Це головна його перевага перед холодним столом, який здебільшого зустрічається у приміщеннях без електроенергії.
Нижче наведені моделі, що реалізуються нашою компанією. З усіх питань Ви можете звернутися до наших менеджерів будь-яким зручним для Вас способом.